Ontmoet het team

Marieke de Graaf

Ik ben Marieke de Graaf, logopedist en stottertherapeut en voer mijn logopediepraktijk sinds 1995. Dat iedereen zich goed verstaanbaar kan maken en hierbij vertrouwen uitdrukt, dat is waar ik blij van word. Al 20 jaar ben ik hiermee bezig en het is nog steeds mijn passie. Ik vind het mooi wanneer ik iemand zie opbloeien doordat iemand zich weer beter/makkelijker kan uiten. Dat geldt voor jonge kinderen, kinderen en volwassenen.

Als allround logopedist en stottertherapeut heb ik ruime ervaring in het behandelen van kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Kennismaken

Je kunt telefonisch contact opnemen met Marieke op: 0180 – 434 184 of per e-mail op marieke@logopediedepraatstoel.nl. Marieke werkt op maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond.

Achtergrond

Activiteiten

Naast het behandelen, houd ik mij ook bezig met het onderhouden van contact met:

  • scholen (peuter-, basis- en middelbare scholen)
  • (huis)artsen
  • (kinder)fysiotherapie
  • ambulant begeleiders van de Auris Groep
  • het onderzoekscentrum van de Auris Groep
  • het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)
  • het adviseren van collega-logopedisten betreffende stottertherapie
  • het bijwonen van multidisciplinair overleg op scholen of met het wijkteam.
  • Samen met mijn collega-logopediepraktijken voer ik jaarlijks, aan het begin van het schooljaar, de screening uit onder de oudste kleuters op alle basisscholen.

Marlies van Dam

Ik ben Marlies van Dam. Graag zie ik je in de logopediepraktijk als je last hebt van je stem of als je adem niet goed zit. Ook met afwijkende mondgewoonten (o.a. als aanvulling op een orthodontische behandeling), kaakgewrichtsklachten of problemen met de uitspraak kun je bij mij terecht. Soms blijken deze terreinen zelfs verrassend met elkaar samen te hangen.

Met mijn kennis en de brede werkervaring die ik heb opgedaan in een ziekenhuis, op basisscholen, bij de inburgeringscursus en in vrije vestigingspraktijken ben ik iedereen graag van dienst om samen aan de slag te gaan.

Kennismaken

Je kunt telefonisch contact opnemen met Marlies op 0180 – 434 184 of per e-mail op marlies@logopediedepraatstoel.nl.

Achtergrond

Registraties

Ik ben kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de kwaliteitskring Vocaal en lid van de Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.