Aanmelden & vergoedingen

Alle informatie op een rij

Aanmelden en afspraak maken

Aanmelden kan op verschillende manieren. Per e-mail via info@logopediedepraatstoel.nl of telefonisch via 0180 – 434 184. Als je voorkeur hebt voor één van onze logopedisten, dan kun je dat aan ons doorgeven. Het gehele behandeltraject werk je met dezelfde logopedist.

 

Afspraak afzeggen

Als we een afspraak hebben gemaakt, rekenen we op je komst. Natuurlijk kan het voorkomen dat het niet lukt om te komen. Laat ons dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur van te voren, weten. Dan maken we samen een nieuwe afspraak.

Indien een afspraak niet of niet tijdig geannuleerd wordt, sturen we u hiervoor een rekening. Deze rekening sturen we niet naar de zorgverzekeraar omdat dit binnen uw eigen verantwoording valt.

Vergoeding logopedie

Logopedie zit in de basisverzekering en wordt door de zorgverzekering vergoed. volwassenen (18 jaar en ouder)geldt dat er wel aanspraak gemaakt wordt op het eigen risico. Natuurlijk kun je met vragen en/of voor meer informatie over vergoedingen ook direct contact met ons opnemen.

Op onze dienstverlening zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing.

De vergoeding vanuit de basisverzekering valt onder het eigen risico. Hebt u gekozen voor een vrijwillig eigen risico? Dan worden de kosten eerst uit het verplicht eigen risico en daarna uit uw vrijwillig eigen risico betaald.

Als u uw eigen risico voldaan hebt, wordt deze zorg uit uw verzekering vergoed tot het maximum bedrag waarvoor u bent verzekerd. Het eigen risico geldt voor verzekerden vanaf 18 jaar.

0180 - 434 184
info@logopediedepraatstoel.nl
Jan Luykenstraat 8k